Advies en beoordeling van een ervaren letselschade advocaat

Adviesgesprek?

Bel voor kosteloos adviesgesprek: 076-525 35 35

 

Advies en beoordeling van een ervaren letselschade advocaat

Een gespecialiseerde en zeer ervaren letselschade advocaat van Kessels Hanssen t’Sas beoordeelt kosteloos, vertrouwelijk en vrijblijvend uw recht op schadevergoeding.

Onze advocaten – specialisten in letselschade

Mr. Hanssen is gespecialiseerd letselschade advocaat in Breda en onder meer (bestuurs-)lid van de gerenommeerde specialisten vereniging Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP), Letselschade Advocaten (LSA), Whiplash Advocaten Nederland (WAN) en de Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA). Keurmerken van kwaliteit!

Mr. van Berckel is registerexpert (re) en heeft, voor dat zij letselschade advocaat ten behoeve van slachtoffers werd, gedurende meer dan zes jaar de belangen van verzekeringsmaatschappijen behartigd. De sectie letselschade wordt ondersteund door het tot het kantoor behorende Buro Letselschade in Brabant.

Mr. Beljaars is inmiddels zo’n zes jaren als advocaat werkzaam en heeft zich volledig toegelegd op het verhalen van personenschade voor slachtoffers. Zij is aspirant lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). 

Buro Letselschade

De primaire taak van Buro Letselschade is het verzamelen van de nodige informatie om de werkelijke schade te kunnen vaststellen. Zodoende kan onze letselschade advocaat u gedegen advies over letselschade geven en verschaft de advocaat kosteloos informatie aan letselschadeslachtoffers uit onder andere Noord-Brabant.

In dat kader houden medewerkers iedere werkdag kosteloos een inloopspreekuur van 9 tot 12 uur en zijn zij iedere werkdag telefonisch bereikbaar op nummer 076-5253536 of per e-mail. Neem contact met ons op.